Organizácia podnikov (včera, dnes a zajtra) - Tuma, Miroslav
Vlastnícke a riadiace vzťahy vo firme. Kompetenčné problémy a spory. Rozhodovacie právomoci vo firmách v USA, v štátoch EÚ a na Slovensku. Vývin teórií organizácie podnikov.