Vlna fúzí v bankovním sektoru - Stanzelová, Marie
Vlna fúzií v bankovom sektore. Vývoj v USA - finančné ústavy s celonárodnou pôsobnosťou. Vývoj v Európe - univerzálne finančné koncerny a zväzy s univerzálnou bankou alebo poisťovňou v centre.