Odpisovanie hnuteľného a nehnuteľného majetku u prenajímateľa a u nájomcu pri finančnom a operatívnom leasingu - Zubaľová, Alena, 1959-
Odpisovanie hnuteľného a nehnuteľného majetku, ktorý je predmetom leasingu, t.j. u prenajímateľa. Odpisovanie hnuteľného a nehnuteľného majetku u nájomcu pri finančnom a operatívnom leasingu.