Zamyšlení (nad trendy a procesy ovlivňujícími finanční instituce ekonomik) na přelomu milénia - Komárek, Luboš
Trendy a procesy ovplyvňujúce malé otvorené transformujúce sa ekonomiky a najmä finančné inštitúcie v nich zastúpené: oblasť makroekonomiky, oblasť mikroekonomiky, oblasť informačná, globalizácia a integračné tendencie na jednotlivých kontinentoch.