Aplikácia daňového systému v Nemecku - Oberhauser, Ján Artur
Súčasný daňový systém v Nemecku. Druhy príjmov rozlišované zákonom o daniach z príjmov v Nemecku. Zdaňovanie jednotlivých príjmov. Zdaniteľný príjem a sadzba dane u slobodných osôb. Daň z majetku, z pridanej hodnoty a z prevodu pozemkov v Nemecku.