Správne poplatky v daňovom konaní najnovšie zmeny sadzieb za jednotlivé úkony správcu dane - Vartikovská, Helena
Zvýšenie správnych poplatkov za niektoré základné úkony vykonávané správcami dane v daňovom konaní zákonom č. 1/1998 Z.z. Spoplatnenie vydávania rozhodnutí, vydania potvrdenia, vyhotovenia a overenia odpisu, žiadosti o vydanie osvedčenia o registrácii a žiadosti o úľavy z penále, pokút a zvýšenia dane. Spoplatnenie poskytovania údajov správcu dane z exekučnej činnosti, cestnej dane a návrhu o obnovu konania. Nespoplatnené úkony v daňovom konaní.