Preskúmavanie rozhodnutí daňových orgánov súdom - Schultzová, Anna
Piata časť Občianskeho súdneho poriadku sa venuje správnemu súdnictvu a upravuje konanie pred súdom, ktorého predmetom je preskúmavanie rozhodnutí správnych orgánov súdom. Úloha správneho súdnictva. Možnosti a spôsob uplatňovania práv daňovníkov a platiteľov daní.