Prístupy k posudzovaniu rizika v medzinárodnom obchode - Oberhauser, Ján Artur
Riziko vo všeobecnom ponímaní a v medzinárodnom obchode. Vyššia miera rizika pre medzinárodné podnikateľské aktivity v rozvojových a transformujúcich sa krajinách. Vyjadrenie miery rizika - ranking. Politické riziko ako dôležitá súčasť celkového rizika krajiny. Podstata rizika a jeho chápanie v medzinárodnom kontexte.