Ekonomika SR podľa jednotlivých regiónov - Krnáč, Pavol
Vývoj základných ekonomických ukazovateľov v jednotlivých krajoch Slovenska za 1. polrok 1998: hrubý domáci produkt, hrubá produkcia, pridaná hodnota, priemerný počet zamestnancov, priemerná mesačná mzda, miera nezamestnanosti, náklady a výnosy. Ich vzájomné porovnanie. Nutnosť dôsledného pokračovania v reštrukturalizácii ekonomiky.