V souladu s přírodou - Slováčková, Petra
Program EMAS ako systém riadenia podnikov z hľadiska ochrany životného prostredia. Základné spôsoby realizácie systému riadenia podnikov z hľadiska ochrany životného prostredia. Subjekty Programu EMAS a ich úlohy. Financovanie Programu EMAS. Projekty na podporu zavádzania Programu EMAS.