Nebankové finančné spoločnosti - Beer, Gabriel
Z obsahu: Nebankové spoločnosti, prijímajúce od občanov peniaze, tvrdia, že v ich prípade nejde o získavanie vkladov. Daňové úrady začali pozorne skúmať nebankové subjekty. Drukos využíva zdroje od klientov na lízing automobilov. Banky majú ťažšie štartovacie podmienky. Peniaze od klientov SaS prijíma na základe zmluvy o správe finančných prostriedkov. Maziru sklamali banky, jednotlivci jej požičali ochotne. Unifa Invest poškodil päť stovák občanov.