Zdravotnícka väzba na ekonomiku - Krištúfek, Peter
Tri záujmové skupiny v zdravotnej starostlivosti: klienti, poskytovatelia a zdravotné poisťovne. Vzájomná závislosť týchto skupín. Problémy svetového aj slovenského zdravotníctva. Kríza zdravotníctva na Slovensku.