Globalizácia rizík - Greenspan, Alan
Kritické miesta súčasného svetového finančného systému. Vlády a svetové trhy. Ázijské krajiny a súčasná kríza. Nevyhnutnosť lokalizácie problémov. Reštrukturalizácia finančného systému.