Nepeňažný vklad do obchodnej spoločnosti - Vojčík, Peter
Nepeňažné vklady podľa novely Obchodného zákonníka z roku 1998. Vklad hmotných vecí, práva, duševného vlastníctva, podniku alebo obchodného podielu do obchodnej spoločnosti. Ocenenie nepeňažného vkladu znalcom. Predmet nepeňažného vkladu a jeho hospodárska využiteľnosť. Nepeňažný vklad pred zápisom spoločnosti do obchodného registra. Náhrada za nepeňažný vklad v peniazoch.