Statistické aplikace v hospodářství
Základné otázky ekonomickej štatistiky, demografie a ekonometrie. Časové rady typu I(O) a I(1). Stochastické modely rozvrhovania na paralelných procesoroch. Vývoj úrovne a štruktúry kojeneckej úmrtnosti v Českej republike v rokoch 1986-1995. Význam rozlišovania konjunkturálnych a štrukturálnych štatistík. Český index spotrebiteľských cien. Úmrtnosť v Českej republike v rokoch 1989-1996. Štatistika a internet.