Pestrý sortiment tukov a olejov - Krajmerová, Eva
Živočíšne tuky v histórii ľudstva. Rozdelenie tukov a olejov. Výživové tuky a oleje. Oleje lisované za studena. Bylinné oleje. Produkty bytovej chémie a osobnej hygieny a kozmetiky. Produkty na výrobu kŕmnych zmesí, technické mazivá a oleje. Konkurencia na slovenskom trhu s tukmi a olejmi. Neustále rozširovanie sortimentu výživových tukov a olejov.