Postihnuté ázijské krajiny sa z hlbokej finančnej a ekonomickej krízy budú zotavovať celé roky - Polák, Vladislav
Súčasná recesia by mala priniesť zefektívnenie a skvalitnenie výroby a služieb v postihnutých krajinách juhovýchodnej Ázie - Indonézia, Thajsko, Malajzia, Singapur, Južná Kórea, Japonsko. Pokles kurzov mien, nezamestnanosť, inflácia. Predpokladá sa, že ozdravný proces bude trvať roky.