Globálny trh cukroviniek na výslní - Krajmerová, Eva
Spotreba čokolády na Slovensku a v iných krajinách. Čokoládové a nečokoládové cukrovinky. Ponuka cukroviniek prostredníctvom predajcov. Cukrovinky v špecializovaných predajniach. Silná konkurencia značiek na slovenskom trhu.