Makroekonomické podmienky formovania hypotekárneho trhu na Slovensku - Horvátová, Eva, 1958-
Význam makroekonomických podmienok pri formovaní hypotekárneho trhu. Pojem hypotekárny úver. Legislatívne predpoklady zavedenia hypotekárneho bankovníctva na Slovensku - súlad s hypotekárnym bankovníctvom v Európskej únii. Stabilita makroekonomického prostredia. Inflácia a úroková sadzba ako podmienky rozvoja finančných produktov. Hypotekárne záložné listy.