Sociálne zabezpečenie a verejná správa - Gajdošíková, Ľudmila
Sociálne zabezpečenie na Slovensku do roku 1990. Reforma verejnej správy a reforma sociálneho zabezpečenia. Transformácia organizácie verejnej správy. Systémové členenie súčasného sociálneho zabezpečenia. Obsahová náplň výkonu sociálnej starostlivosti.