Korunovační klenoty s čárovým kódem
Evidencia inventáru pomocou čiarového kódu. Základný princíp inventúry. Čiarový kód v skladovom hospodárstve. Stručná informácia o spoločnosti ICS Identifikačné systémy, a.s.