Proces zmien v personálnom manažmente - Vetráková, Milota
Zmeny v poznatkoch a skúsenostiach spojených so zamestnávaním ľudí. Pojem personálnej práce. Fázy personálnej práce: personálna administratíva, personálny manažment, manažment ľudských zdrojov. Porovnanie personálneho manažmentu a manažmentu ľudských zdrojov. Teoretické vymedzenie personálnej práce.