Financial sector reform and its result in Ethiopia - Mulugeta, Kebebush
Nová ekonomická a finančná reforma v Etiópii po roku 1989. Príčiny málo rozvinutého finančného sektora. Budovanie konkurenčného trhu. Reforma bankového a poistného sektora. Menový vývoj. Odporúčania pre ďalší vývoj.