TREND Top'98
Mimoriadna sekcia trendu. Firma roka, banka roka. Sto najväčších podnikov Slovenska. Regióny, odvetvia. Automobilový trh. Reklama a médiá. Kapitálový trh. Banky, poisťovne. Leasing. Školstvo. Zdravotné poisťovne.