Devízová politika v procese transformácie Slovenskej republiky - Jankovská, Anežka
Odporúčania Medzinárodného menového fondu stredo a východoeurópskym štátom. Formovanie konvertibility slovenskej koruny. Devízový kurz a konvertibilita slovenskej koruny. Používanie voľne pohyblivých devízových kurzov. Zavedenie jednotnej meny euro. Menová stabilita slovenskej koruny.