Uvnitř CEFTA není všechno O.K. - Šmejkal, Václav
Dôvody vzniku CEFTA. Podiel CEFTA na exporte a importe jednotlivých členských krajín. Obchodná bilancia Slovenska so štátmi CEFTA. Vzťah CEFTA a EÚ. Bariéry obchodných vzťahov krajín CEFTA.