Pohľadávky - finančno-ekonomické, legislatívne, účtovné a daňové aspekty - Šnircová, Jana, 1971-
Charakteristika pohľadávok. Pohľadávky v praxi. Finančno-ekonomické, legislatívne a účtovné aspekty. Vznik pohľadávok v dôsledku realizácie obchodného vzťahu medzi obchodnými partnermi. Obchodný úver ako nástroj konkurenčného boja. Daňové aspekty vzniku pohľadávky. Problematika riadenia pohľadávok.