MERCOSUR: současnost a perspektivy jihoamerické integrace - Hála, Jan
Vznik spoločného trhu medzi Argentínou, Brazíliou a Uruguajom. Zmluva, orgány a ciele MERCOSUR. Ekonomický a politický význam spoločného trhu MERCOSUR. Postavenie a perspektívy vývoja členských krajín MERCOSUR. Podiel MERCOSUR na celosvetovom vývoze potravín. Privatizačný program v krajinách MERCOSUR.