Poznáte svojho obchodného partnera? - Šnircová, Jana, 1971-
Jednou z hlavných zásad prevencie pred vznikom pohľadávok po lehote splatnosti je poznanie bonity obchodného partnera. Možnosti zisťovania bonity obchodného partnera. Zabezpečenie zdroja základných informácií o podnikateľských subjektoch. Spracovanie finančnej analýzy odberateľa. Alternatívy organizácie preverovania bonity klienta u dodávateľa. Zhodnotenie bonity.