Zmenka v obchodných vzťahoch - Svobodová, Viera
Úloha zmenky v obchodných vzťahoch. Druhy zmeniek v praxi. Podstatné náležitosti zmenky. Zmenka vlastná. Zmenka cudzia. Použitie zmenky ako zabezpečovacieho nástroja, ako úverového nástroja, ako nástroja vlastného refinancovania sa pred splatnosťou. Vzory zmeniek.