Financovanie faktoringom a forfaitingom - Kret, Dušan
Nové alternatívy spôsobu financovania a zaistenia predajov. Predaj s odloženou splatnosťou. Faktoring ako špecializovaná finančná služba. Faktoringom možno financovať a poistiť vývozy tovarov a služieb - vývozný faktoring. Financovanie tuzemských predajov - tuzemský faktoring. Zabezpečenie si dlhšie odloženej splatnosti pri dovozoch - dovozný faktoring. Financovanie predajov bez poistenia zaplatenia - regresný faktoring. Charakteristika jednotlivých druhov faktoringu, ich výhody a nevýhody.