Mimosúdne uplatňovanie pohľadávok - Szabó, Alexander
Prístupy a formy k uplatňovaniu pohľadávok po lehote splatnosti z obchodnej činnosti. Mimosúdne vymáhanie pohľadávok na základe mandátnej zmluvy. Dohodnuté podmienky Mandátnej zmluvy. Postúpenie pohľadávok. Zmluvy o odplatném postúpení pohľadávky uzavretá podľa 524 a nasl. Občianskeho zákonníka. Platobná neschopnosť podnikov. Podnikanie bez skúseností v zahraničnej obchodnej činnosti.