Účtovanie postúpenia pohľadávky - Gampe, Marta
O postúpení pohľadávok pojednáva Občiansky zákonník v 524 až 530. Zmluva o postúpení (odkúpení) pohľadávky sa uzatvára medzi postupníkom a postupcom. Účtovanie postúpenia pohľadávky. Účtovanie u postupcu. Účtovanie postúpenej pohľadávky u postupníka.