Pamätná strieborná minca k 100. výročiu narodenia Jána Smreka - Flaché, Dagmar
Ako piatu pamätnú mincu emisného plánu na rok 1998 vydáva Národná banka Slovenska pamätnú striebornú mincu, ktorá je venovaná 100. výročiu narodenia Jána Smreka.