Leasing nástroj rozvoja podnikateľskej činnosti - Polavková, Jana
Recenzia publikácie: Majcher, Milan: Leasing nástroj rozvoja podnikateľskej činnosti. Bratislava: EUROUNION, 1998. Monografia je rozčlenená do 10 kapitol: podstata leasingu, makroekonomické aspekty leasingu, alternatívne formy a zdroje financovania podnikov, európsky leasingový trh, leasing hnuteľností a nehnuteľností, komunálny leasing, leasingové spoločnosti, Asociácia leasingových spoločností SR.