L. Buerstedde: Na decembrovom summite vo Viedni Európska únia uvíta proeurópsky kurz vlády v Bratislave - Švec, Peter
Rozhovor s nemeckým veľvyslancom na Slovensku L. Buerstedde. Zmena nemeckej vlády a tempo rozširovania Európskej únie. Potreba vnútornej reformy únie. Odsúvanie termínu rozširovania EÚ o stredoeurópske štáty. Problematika vstupu Slovenska do únie. Politická a ekonomická pripravenosť Slovenska na vstup do EÚ. Problematika vstupu zahraničných investorov na slovenský trh.