Krádeže v obchode - Viestová, Kristína
Podiel krádeží na strate v maloobchode. Výskumy o podiele zlodejov, zamestnancov a chýb obchodníkov na strate. Krádeže v Rakúsku. Krádeže v maloobchode ako určitý prieskum trhu. Faktory ovplyvňujúce frekvenciu a objem krádeží. Rozdiely medzi zlodejmi amatérmi a zlodejmi profesionálmi. Prevencia proti krádežiam.