Prefabetón bude ďalej uprednostňovať domáci trh - Hrúz, Juraj
Hospodárenie spoločnosti Prefabetón holding, a.s. Koš v r. 1995-1998. Produkcia spoločnosti. Prefabetón má dve dcérske firmy. Spoločnosť uprednostňuje domáce teritórium. Firma plánuje produkovať kompletné dodávky. Rastová stratégia firmy, problémy firmy. Počet zamestnancov.