Niekoľko poznámok k novelizácii zákona o reklame - Vozár, Jozef
Úprava právnych vzťahov v oblasti reklamy v zákone o reklame č. 220/1996 Z.z. v znení neskorších predpisov. Dôvody a predmet novelizácie zákona o reklame. Vymedzenie reklamy v oblasti liečiv. Informovanosť v reklame, problém nevyhnutnej informácie o správnom používaní. Klamlivá reklama na lieky.