Zákon č. 158/1998 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon o vlastníctve bytov a nebytových priestorov
Úplné znenie zákona č. 158/1998 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon o vlastníctve bytov a nebytových priestorov. Zákon upravuje spôsob a podmienky nadobudnutia vlastníctva bytov a nebytových priestorov v bytovom dome, práva a povinnosti vlastníkov týchto priestorov, ich vzájomné vzťahy a práva k pozemku.