Hypotekárne úvery - Giller, Pavol
Vysvetlenie niektorých pojmov z oblasti hypotekárneho bankovníctva. Hypotekárne bankové produkty. Hypotekárne financovanie bytovej výstavby na Slovensku. Dva základné okruhy problémov v oblasti vytvorenia efektívneho hypotekárneho prostredia. Zdrojové možnosti bánk. Hypotekárna legislatíva. Hypotekárne úvery Všeobecnej úverovej banky, a.s.