Slovenské lodenice sa presúvajú na západné trhy - Neštrák, Bohumil
Hlavná podnikateľská činnosť Slovenských lodeníc, a.s. Komárno v r. 1998. Produkcia lodeníc smeruje predovšetkým do Nemecka a Holandska. Vybrané hospodárske ukazovatele spoločnosti. Zahraničné úvery. Finančné krytie výroby. Implementácia nových informačných technológií. Perspektíva spoločnosti.