Smerovanie aktivít v ďalšom rozvoji bývania - Závodný, Ján
Koncepcia štátnej bytovej politiky do roku 2000. Ciele bytovej politiky na Slovensku. Oživenie bytovej výstavby. Pozitívne trendy ako výsledok systémových opatrení v oblasti bytovej výstavby. Aktivity v oblasti bývania.