Systém štátnej podpory rozvoja bývania - Giller, Pavol
Zmenou spoločenských podmienok zaniká systém financovania bytovej výstavby , ktorý zabezpečoval v plnom rozsahu štát. Obmedzenie podpory štátu pre bývanie pri transformácii hospodárstva na trhové podmienky. Uskutočňovanie štátnej podpory rozvoja bývania a podpora bytovej výstavby v SR. Oblasť úverovej politiky. Oblasť subvenčnej politiky. Oblasť daňovej politiky.