Ešte vždy je čo riešiť
Transformačný proces v stavebníctve a jeho dôsledky v poklese stavebnej produkcie a najmä oblasti bytovej výstavby. Bilancia bytovej výstavby na Slovensku v r. 1997. Počet začatých a dokončených bytov v SR. Dotácie na bývanie. Nenávratný finančný príspevok z FNM za rok 1997. Investičná výstavba a zdroje financovania. Miera investovania vo vybraných krajných CEFTA. Surovinová, environmentálna a technická politika v stavebníctve. Poznatky z analýzy vývoja stavebníctva od r. 1990.