Proč holdingy nefungují jak by měly? Jak zvýšit efektivnost holdingu? - Zuzák, Roman
Podstata a typy holdingov. Príčiny nedosahovania synergického efektu. Vymedzenie úlohy riadiacej spoločnosti. Praktické príklady.