Predpoklady a možnosti vývoja stavebníctva SR po roku 2000 makroekonomické predpoklady vývoja stavebnej produkcie
Časť prednášky Ing. Š. Kučeru z MVVP SR na tému materiálové a personálne činitele štrukturálnych zmien v stavebníctve po roku 2000. Makroekonomické predpoklady vývoja stavebnej produkcie. Rozvojové priority verejných prác a Program obnovy budov sú základom určenia výrobného programu po roku 2000. Štruktúra stavebných prác podľa smerov výstavby. Zmeny vo vývoji HDP, v objeme investícií a stavebnej produkcii po roku 1990 v SR. Štatistické údaje.