Účtovná a daňová problematika vybraných kategórií nehmotného investičného majetku v podvojnom účtovníctve podnikateľov - Bojňanský, Jozef
Nehmotný investičný majetok a jeho neobmedzená rozmnožiteľnosť. Účtovné aspekty nehmotného investičného majetku. Daňové aspekty nehmotného investičného majetku. Účtovanie nehmotného investičného majetku. Príklady.