Jak řídit IS/IT v holdingu - Molnár, Zdeněk
Stratégia riadenia IS/IT. Aplikácia IS/IT. Zabezpečenie prevádzky IS/IT . McFarlanova klasifikácia aplikácie IT. Spôsoby riadenia IS/IT podľa druhov aplikácie. Outsourcingový kontrakt.