V stavebníctve na Slovensku sa začína vlna prepúšťania - Zverková, Daniela
Slovenské stavebníctvo sa dostáva do krízy. Začína sa vlna prepúšťania. Vývoj v stavebníctve od r. 1989. Situáciu v stavebníctve v r. 1992-1994 pomáhal udržať vývoz stavebných kapacít do Nemecka a Ruska. Výstavba diaľnic. Alarmujúca situácia v bytovej výstavbe. Hrozba nezamestnanosti pre stavbárov. Hrozba likvidácie pre malé stavebné firmy.